Attraktionslagen

Attraktionslagen, lagen om attraktion eller Law of attracion på engelska. Handlar om att du är skapare av allt i ditt liv. Allt du upplever och allt du ser.
Man ser det här som en universell lag och fick sitt stora genombrott när boken och filmen ”The secret” släpptes. Men ämnet har behandlats längre än så i olika former.

Attraktionslagen är mer än att bara önska sig en ny bil och sen står den där på garageuppfarten. Attraktionslagen handlar om att vara i ett tillstånd.

Men precis som det finns andliga/spirituella delar av attraktionslagen så finns det mycket logiska och enkla psykologiska aspekter inom lagen om attraktion. För att ge dig ett tydligt exempel: om du fokuserar på något tillräcklig mycket så kommer du att se det mer i din om givning, du kommer medvetet och omedvetet att söka dig till det. Det är så vi människor fungerar, inget hokus pokus.
Och precis som om du tror att en medicin fungerar så kan den göra dig frisk även om det bara är ett sockerpiller. Det handlar helt och hållet om vår övertygelse. Det finns studier som visar att även personer som vet att de får sockerpiller ändå kan bli friska, för att dom tror på själva Placeboeffekten – för dig som vill fördjupa dig i ämnet rekommenderar vi er att läsa Joe Dispenzas böcker.


ASK FOR
BELIVIE
RECEIVE

Be om, tro på och ta emot är det gyllene mantrat inom attraktionslagen.

ASK FOR | BE OM – innebär att visualisera, tänka och känna. Men framför allt att vara.
BELIVIE | TRO – var säker i din förväntan och släpp taget.
RECEIVR | TA EMOT – universum kan ge dig hur mycket som helst, du måste vara öppen, mottaglig och lära dig att ta emot.

Det kan låta enkelt.
Låt det vara enkelt!

Om du blir rastlös över att saker och ting inte hittar sin väg till dig. Om brist och begränsningar ockuperar ditt sinne. Om du känner dig besviken, besegrad eller uppgiven – då har du låtit någon annan vinna. Det här kallar man ofta inom attraktionslagen för en negativ blockering.

Kom ihåg följande.

  1. Universum kan inte klockan – du kan manifestera saker samma dag, inom några timmar. Du kanske redan har fått det och missat det? Eller så är det veckor, månader eller år kvar.
  2. Hur kristallklart du än visualiserar så är det inte säkert att det manifesterar sig på det sättet du tänkte dig – ha tillit till att Universum alltid ger dig bästa tänkbara.
  3. Bli en mottagare – när du lär dig att ta emot och vara tacksam, på riktigt, så kommer en helt ny dimension att öppna sig i ditt liv. Då ser du allt som universum gett dig hittills och allt universum konstant förser dig med.

Här har vi samlat våra 5 bästa tips för att lyckas med attraktionslagen


För dig som vill fördjupa dig:
Du är skapare av allt i din omgivning och det hittar man vissa belägg för inom kvantfysiken. För dig som vill undersöka kvantfysikens underbara värld så rekommenderar jag dig att börja med ”what the bleep do we know” .

❤